Ελένη Σερασκέρη Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος Ρόδος.Gynecologist in Rhodes

Σταθερό: 2241302710 Κινητό: 6974 206 919

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Greek English French German Italian Russian Spanish
Οι λοιμώξεις από χλαμύδια ( CHLAMYDIA TRACHOMATIS) αποτελούν μία από τις πιο συχνά αναφερόμενες σεξουαλικές λοιμώξεις, ειδικά σε γυναίκες κάτω των 25 ετών. Η συχνή εναλλαγή συντρόφων και η μη χρήση προφυλακτικού αποτελούν τους κυριότερους λόγους αυτής της μεγάλης μετάδοσης .
Η λοίμωξη από τον  ιό των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων αποτελεί  μία από τις πιο συχνές σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νόσους,  με το ποσοστό προσβολής των ατόμων να φτάνει το 75%.
Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που δυσκολεύει τις γυναίκες από το γεγονός ότι αυξάνεται η συχνότητα με την οποία εμφανίζονται οι κολπίτιδες. Ένα πρόβλημα που απασχολεί το γυναικείο πληθυσμό καθώς αρκετά συχνά απαιτεί  τη λήψη κάποιας αγωγής .
Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών (ΣΠΩ) είναι ένα από τα πιο συχνά γυναικολογικά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ,ειδικά της αναπαραγωγικής ηλικίας.
Το τεστ  Παπανικολάου είναι η πιο γνωστή προληπτική εξέταση που πρέπει απαραιτήτως να κάνει μια γυναίκα. Η εξέταση αυτή πρέπει να γίνεται μια φορά το χρόνο σε κάθε γυναίκα που έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.
Μία από τις κύριες εκδηλώσεις της εμμηνόπαυσης είναι η ατροφία το ουρογεννητικού συστήματος. Ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίζεται στις γυναίκες ακόμα και κατά τη διάρκεια της προεμμηνόπαυσης και έχει συμπτώματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα τους.
Σελίδα 1 από 4

test-pap-rodosΜια απαραίτητη εξέταση που κάθε  γυναίκα πρέπει να πραγματοποιεί μια φορά τον χρόνο ή πιο συχνά αν κρίνεται αναγκαίο. Είναι η “χρυσή εξέταση” για τη διάγνωση παθολογικών καταστάσεων στον τράχηλο.

iperixografima-owthikwn-rodos Με το υπερηχογράφημα πραγματοποιείται ο έλεγχος των έσω γεννητικών οργάνων που περιλαμβάνουν τη μήτρα ,τις σάλπιγγες , τις ωοθήκες.

diakolpiko-iperixografima-owthikwn Με το υπερηχογράφημα πραγματοποιείται ο έλεγχος των έσω γεννητικών οργάνων που περιλαμβάνουν τη μήτρα ,τις σάλπιγγες , τις ωοθήκες.

kolposkopisi-rodosΜια εξειδικευμένη εξέταση για τη διερεύνηση ενός παθολογικού αποτελέσματος από το τεστ Παπανικολάου ή μια ς παθολογικής εικόνας του τραχήλου κατά την κλινική εξέταση. Αν κριθεί απαραίτητο, τότε κατά τη διάρκεια της εξέτασης γίνεται λήψη βιοψιών.

kautiriasmos-kondilomatwn-rodosΟ καυτηριασμός με διαθερμία είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς  τρόπους αντιμετώπισης των  οξυτενών κονδυλωμάτων των  έξω γεννητικών οργάνων.

psilafisi-mastou-rodosΗ ψηλάφηση του μαστού ολοκληρώνει τον ετήσιο έλεγχο της γυναίκας κατά την επίσκεψη της στον γυναικολόγο της. Επιπλέον η γυναίκα εκπαιδεύεται για τον τρόπο που θα ελέγχει το στήθος της.

gynaikologikes-epemvaseis-rodos-1gynaikologikes-epemvaseis-rodos-2Αφορούν όλο το φάσμα των επεμβάσεων  που πραγματοποιούνται στη γυναίκα, από τις πιο μικρές όπως η διαγνωστική απόξεση μέχρι τις πιο μεγάλες όπως η ολική υστερεκτομή.

 

 

diereunisi-ipogonimotitas-rodos

Μια διαδικασία που ξεκινάει με την προσέγγιση του ζευγαριού από κοινού, τον προγραμματισμό των αναγκαίων εξετάσεων, την παροχή των κατάλληλων συμβουλών και τον προσανατολισμό του ζευγαριού προς την ενδεδειγμένη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

 

parakolouthisi-kihsis-rodosΗ παρακολούθηση της κύησης αρχίζει από το πρώτο στάδιο με τη διάγνωση της κύησης και συνεχίζεται μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική τομή. Σε όλη τη διάρκεια γίνεται υπερηχογραφικός  έλεγχος για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και παρέχονται όλες οι απαραίτητες συμβουλές για την καλύτερη προετοιμασία και ενημέρωση της μέλλουσας μαμάς.

gena-rodos1gena-rodos-seraskeri-eleniΟι μαιευτικές συνθήκες είναι αυτές   που θα καθορίσουν το πέρας της κύησης το οποίο μπορεί να είναι με φυσιολογικό τοκετό  ή με καισαρική τομή.

 

Ελένη Π. Σερασκέρη

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
        ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 1

Like us on Facebook:

 

Τηλέφωνο :  2241302710

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της Μαιευτηρα 
Χειρουργου Γυναικολογου 
Ελένης Σερασκέρη.

Δείτε το ΕΔΩ

Photos

 fetus-sucking-thumb1  gynaikologos-rodos17-thumb

 gynaikologos-rodos2-thumb  gynaikologos-rodos4-thumb